Ajtófrontok

A különböző bútorokhoz két féle ajtófront közül válogathatunk. Kínálatunkban megtalálhatóak a tömörfa, valamint az MDF ajtófrontok is.

Tömörfa ajtófrontok

Tömörfa ajtófrontok fenyő, bükk, tölgy, illetve dió/cseresznye változatokban érhetőek el. Mindegyik alapanyag nagyon strapabíró, ellenálló és kiválóan alkalmazható kül- és beltéri munkálatok kivitelezésére is egyaránt. A dió és a cseresznye a legmagasabb kategóriába tartozik, ebből kifolyólag egy kicsivel költségesebb is, de felhasználásukkal igazán előkelő megoldásokat lehet kialakítani.

MDF ajtófrontok

Az MDF ajtófrontok esetében vannak fújt ajtófrontok, amelyek selyem- vagy magasfénnyel is elérhetőek, illetve vannak a nagy kopásállósággal rendelkező, (magasfényű) akril ajtófrontok is. Az akril ajtófrontok számítanak manapság a legdivatosabb konyhabútor kiegészítőnek, hiszen az esetek 80%-ában ezeket használják a modern bútorok kialakításánál.

Minden egyes, általunk felhasznált ajtófront 3,8 cm vastagságúak és legmegbízhatóbb márkáktól származnak. A minőségi Egger, Falco és Kronospan márkák időtálló megoldást biztosítanak. A több változat lehetővé teszi, hogy kisebb, valamint nagyobb költségkerettel rendelkező megrendelőink is megtalálhassák az igényeiknek legjobban megfelelő anyagokat.