Bútorszerelvények

A praktikus megoldásokat biztosító bútorszerelvények megkönnyítik, és még egyszerűbbé teszik a különböző bútorok használatát.

A minőségi, teljes kihúzású és sarokfiókok, a csillapított záródással ellátott ajtók és fiókok, kihúzható pult, süllyeszthető dugók, a különböző tároló rendszerek, a sarokmechanizmusok, fogantyúk és vasalatok felhasználóbaráttá tesznek minden egyes konyha- és fürdőszobabútort és gardróbszekrényt is. Ezek a kiváló kiegészítők nem csak még időt állóbbá teszik az adott bútorokat, de biztonságosabbá teszik is azok használatát, így akár kisgyermekes otthonokban is stabil és megbízható kiegészítőként fognak funkcionálni. Minden általunk készített bútor esetében olasz minőségű, önbehúzós, csillapítós fiókokkal dolgozunk, hiszen ezek elegáns tartozékai az egyedi bútoroknak.

Kiegészítők és tartozékok terén mindig az elérhető legjobb alapanyagokkal dolgozunk. Vasalataink esetében a Blum márkát részesítjük előnyben, hiszen ők gyártják a Magyarországon elérhető legmagasabb minőségi színvonalat képviselő kiegészítőket.

Fogantyúk kiválasztásánál az EL-HÁZ Barkácsáruházat ajánljuk, hiszen az általuk forgalmazott tartozékok megbízhatóak és kiváló minőségűek.