Lépcső/Tömörfa munkák

A kiváló minőséget képviselő tömörfának köszönhetően időtálló, strapabíró és hosszú távon is hibátlan megjelenéssel rendelkező megoldásokat alakíthatunk ki. Cégünk szolgáltatásai között a lépcső, tömörfa munkák, kerítések, valamint garázskapu készítés is megtalálható, így akár a teljes házfelújítást is ránk bízhatja.

egyedi tömörfa lépcső készítése

Egyedi tömörfa lépcső készítése

Az egyedi lépcső készítése biztosítja, hogy kisebb valamint nagyobb alapterülettel rendelkező helyiségekben is kényelmes, praktikus és biztonságos megoldásokat lehessen kialakítani. Az egyedi tömörfa lépcső készítése során rengeteg alapanyagból, kiegészítőből és tartozékból lehet válogatni, így modernebb, hagyományosabb, valamint rusztikusabb stílussal rendelkező lépcsőket is könnyedén el tudunk készíteni.

Az általunk készített, emeleteket összekötő lépcsőket, valamint galériához vezető feljárókat is biztonságosan és kényelmesen lehet használni és stabil szerkezetűknek köszönhetően hosszú távú kiegészítői lesznek az adott helyiségeknek.

A tömörfa egyik legnagyobb előnye, hogy a modern felületkezelési és gyártási eljárásoknak köszönhetően hatalmas választékban elérhető, nem csak színben, anyagban, hanem formában is. A széles választék lehetővé teszi, hogy kültéri és beltéri munkákhoz egyaránt ki tudjuk választani a legjobban megfelelő anyagokat. A tömörfa munkák megfelelő felületkezeléssel és karbantartással garantáltan ellenállóak az időjárási viszontagságoknak és akár nagyobb igénybevétel mellett is megőrzik hibátlan megjelenésüket nagyon hosszú időn keresztül.

Tömörfa lépcsőt szeretne otthonába? Küldjön nekünk üzenetet, hogy megtervezhessük, és kivitelezhessük álmai lépcsőjét!

Rendelje meg ingyenes felmérésünket,
és tegyen minket próbára!

Kérjen ajánlatot itt

Tömörfa kerítés készítése

A tömörfa segítségével lehetőség van többek között akár kerítés kialakítására is, amely vasszerkezettel megerősítve képes ellenállni az időjárás viszontagságainak is.

Vállaljuk tömörfa kerítések készítését a tervezéstől a kivitelezésig, akár vasszerkezet építésével együtt.

A kiváló minőséget képviselő tömörfa nem csak annak köszönheti népszerűségét, hogy hatalmas választékban elérhető, de egy igazán strapabíró, ellenálló és időtálló alapanyag, amely sokáig hibátlanul megőrzi tökéletes megjelenését. Ennek köszönhetően valóban költséghatékony megoldást jelent és egyszerűen kombinálható más anyagokkal és kiegészítőkkel, így felhasználásának szinte tényleg csak a képzelet szabhat határt.

Ha van egy előzetes elképzelése arról, hogy tömörfa munkákkal szeretné otthonát kiegészíteni vagy egy biztonságos lépcsőt, garázskaput, esetleg kerítést szeretne, küldje el ötleteit munkatársainknak és ők örömmel összeállítanak Önnek egy ingyenes árajánlatot.