Rólunk

Az Asztaloskonyha Kft. egy egyéni vállalkozásból nőtte ki magát és pár év alatt sikeres, eredményes céggé vált. Cégünk fő profiljába a kisebb-nagyobb asztalosipari munkák, valamint bútorgyártás tartozik.

Az évek alatt szerzett tapasztalatainknak köszönhetően pontos, precíz munkavégzést tudunk biztosítani megrendelőinknek. Munkatársaink a megbízható Holz-Her gépekkel dolgoznak (cégünk saját élzáró és lapszabászati géppel is rendelkezik), amelyeknek köszönhetően aprólékos és hibátlan bútorokat és egyéb kiegészítőket tudunk leszállítani a megbeszélt időre. Mivel saját gépparkunkban több fontos eszközzel is rendelkezünk, amelyek mindig rendelkezésünkre állnak, így garantálni tudjuk a minőségi, gyors és természetesen hibátlan munkavégzést.

Számunkra nagyon fontos, hogy a kiszabott határidőket mindig pontosan betartsuk, hiszen sok olyan rémtörténetet hallani, amikor egy asztalosipari cég elváll egy munkát, amelyből végül nem csak több hónapos csúszás, de silány munka is lesz. Nálunk ettől nem kell félni, hiszen a kiváló tudással és több éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink biztosítják a pontos munkát, valamint azok időben való leszállítását. Referenciáink, valamint visszatérő megrendelőink is mutatják, hogy az Asztaloskonyha Kft.-nél az időhatárok betartása, valamint a minőségi munka prioritással rendelkezik.

Szolgáltatások széles választékát tudjuk nyújtani magánszemélyek, valamint közületi megrendelők számára is egyaránt. Elsősorban belsőépítészeti bútorok gyártásával foglalkozunk, többek között egyéni megrendelésre készülő konyha- és fürdőszobabútorok, illetve egyedi gardróbok kialakításával is. A precíz helyszíni felmérésnek köszönhetően kisebb valamint nagyobb helyiséggel rendelkező helyiségekbe is praktikus és felhasználóbarát megoldásokat tudunk kialakítani.

Bármilyen kérdésük, elképzelésük vagy ötletük van, vegyék fel az Asztaloskonyha Kft.-vel a kapcsolatot és munkatársaink örömmel a segítségükre lesznek! Kérjék ingyenes árajánlatunkat és garantáltan gyors, időtálló és precízt munkavégzést biztosítunk Önöknek!