Konyhabútor készítés

Egyedi konyhabútorok készítése lehetővé teszi, hogy különleges és páratlan konyhákat alakíthassunk ki lakossági, valamint közületi felhasználásra is egyaránt. A precíz, felhasználóbarát és ennek köszönhetően, költséghatékony megoldások tökéletesen fognak illeszkedni modern, valamint hagyományosabb stílusú konyhákba is.
Konyhabútor készítés

Konyhabútor készítés egyedi igényekre szabva

Az alapos helyszíni felmérés biztosítja, hogy mindenkinek az igényeinek legjobban megfelelő konyhabútorokat, valamint kiegészítőket tudjuk ajánlani. A konyhabútor készítés során alkalmazható alapanyagok hatalmas választékát tudjuk nyújtani, így valóban egyedi, különleges és exkluzív lesz a végeredmény.

Az általunk nyújtott alapanyagok között megtalálhatóak többek között a tömörfa, valamint az MDF ajtófrontok is, amelyek több színben, illetve festésben kérhetőek. A kiváló minőséget képviselő bútorszerelvények nem csak felhasználóbarát kiegészítői lesznek a konyháknak, de elegáns és hibátlan megoldásokat biztosítanak. A konyhabútor készítésnek szinte tényleg csak a képzelet és a költségkeret szabhat határokat.

Van már elképzelése, hogy milyen konyhabútort szeretne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írja le ötleteit, előzetes terveit, és kollégáink segítenek azok véglegesítésében! Készséggel állunk rendelkézésére szaktanácsokkal, és irányt mutatunk a hatalmas anyag- és színválaszték között.

Rendelje meg ingyenes felmérésünket,
és tegyen minket próbára!

Kérjen ajánlatot itt

Konyhabútor kiegészítők - praktikus megoldások a konyhában

Az egyedi készítésű konyhabútorokat könnyedén gyermek biztossá lehet tenni a praktikus megoldásoknak köszönhetően, így ezek nagy családos otthonokban is biztonságos és megbízható kiegészítők lesznek nagyon hosszú ideig. A teljes kihúzású- és sarokfiókok, a kihúzható pult, süllyeszthető dugók és tároló rendszerek helytakarékos és felhasználóbarát konyhabútorokat biztosítanak, kisebb és nagyobb alapmérettel rendelkező helyiségekbe is.

Az általunk felhasznált alapanyagok, kiegészítők és tartozékok a lehető legmagasabb minőséget képviselik, így segítségükkel időtálló és stabil megoldásokat lehet kialakítani. Az alap konyhabútorokat könnyedén ki lehet egészíteni különböző, beépíthető tartozékokkal is, így még inkább felhasználóbarát lesz a végeredmény. A különféle főzőlapok, beépíthető hűtők, mikrohullámú sütők, mosogatók és szagelszívók kényelmessé és egyszerűvé teszik a főzést. A sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink könnyedén segíteni tudnak a megfelelő kiegészítők kiválasztásánál, hogy a végeredmény valóban hibátlan és tökéletes legyen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársaink örömmel segítenek egy ingyenes árajánlat összeállításában.