Bútorgyártás menete

Lakásfelújítás vagy átalakítás során mindig szükség van minőségi bútorokra. Az egyedi készítésű bútorok pedig nem csak költséghatékonyak és felhasználóbarátok, de garantáltan exkluzívvá tesznek minden lakossági és közületi szobát is egyaránt.

A bútorgyártás első lépése, hogy elképzeléseikkel, ötleteikkel felkeresik vállalkozásunkat, majd munkatársainkkal megbeszélik a helyszíni felmérés időpontját. A felmérés során szakembereink pontos és precíz méreteket vesznek az adott bútorokhoz, ennek köszönhetően minden rejtett költség nélkül képesek összeállítani egy ingyenes árajánlatot. Az árajánlat tételesen tartalmaz minden felmerülő költséget (szállítási díjtól kezdve az anyagköltségig és a gyártási díjig mindent).

A megtervezett bútorok gyártási ideje megközelítőlegesen 6-8 hét (a munka méretétől és az anyagok elérhetőségétől függően), amely után az elkészült bútort mi magunk szállítjuk le és szereljük be azokat. A teljes anyagdíj adja az előleget és ennek elutalása után tudjuk elkezdeni a munkát.

Számunkra nagyon fontos, hogy a kiszabott határidőket mindig pontosan betartsuk, hiszen sok olyan rémtörténetet hallani, amikor egy asztalosipari cég elváll egy munkát, amelyből végül nem csak több hónapos csúszás, de silány munka is lesz. Nálunk ettől nem kell félni, hiszen a kiváló tudással és több éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink biztosítják a pontos munkát, valamint azok időben való leszállítását. Referenciáink, valamint visszatérő megrendelőink is mutatják, hogy az Asztaloskonyha Kft.-nél az időhatárok betartása, valamint a minőségi munka prioritással rendelkezik.