Nappalibútor készítés

Az Asztaloskonyha Kft. kiváló konyhabútorok mellett időtálló és egyedi nappali bútorok készítésével is foglalkozik. Lakossági, valamint közületi megrendelésre egyaránt készíteni tudunk nappali bútorokat, amelyek praktikus és időtálló megoldásokat biztosítanak.

egyedi nappali bútor készítés

Egyedi nappali bútor készítése

Az egyedi nappali bútor készítés során rengeteg alapanyagból lehet válogatni, így biztos, hogy mindenki meg fogja találni az igényeinek, valamint a saját stílusának legjobban megfelelő megoldásokat. A hagyományos szekrények és tároló rendszerek mellett egyéb kiegészítőket is örömmel elkészítünk Önöknek. Az egyedi tv szekrények, dohányzó- és kávézóasztalok, polcok, üveges vitrinek nem csak kényelmessé teszik a nappaliban eltöltött időt, hanem elegáns és egyedi megjelenést is kölcsönöznek az adott helyiségeknek.

A nappali általában központi helyet foglal el otthonunkban, itt töltjük el a legtöbb időt, így fontos hogy tartós, strapabíró bútorokat alakítsunk ki. Az egyedi nappali bútor készítése során rengeteg szempontot figyelembe kell venni. Érdemes odafigyelni arra, hogy hány személy fogja használni a nappalit, milyen funkciója lesz (vendégfogadás, kikapcsolódás, dolgozószoba stb.), illetve mennyi és milyen szórakoztató elektronikákat szeretnék beszerelni (játékkonzolok, tv és hifi rendszerek, hangszórók stb.), hiszen az elektronikai eszközök kábeleinek megfelelően kell kialakítani a szekrények hátulját. A praktikus megoldásoknak köszönhetően biztonságos és balesetmentes lakókörnyezetet lehet kialakítani.

Rendelje meg ingyenes felmérésünket,
és tegyen minket próbára!

Kérjen ajánlatot itt

A megfelelő alapanyagok és színek kiválasztása során érdemes figyelni többek között az adott helyiség méreteire, hiszen kisebb alapmérettel rendelkező szobákban javasolt világosabb színeket használni, hiszen azok tágítják a teret, így sokkal nyitottabbá és élénkebbé teszik a szobát. Az általunk készített nappali bútorok esetében több száz színből lehet választani, így biztos, hogy a végeredmény valóban páratlan és egyedi lesz. A tömörfa bútorok, az MDF kiegészítők és az egyéb, minőségi tartozékok nem csak strapabíró, de időtálló megoldásokat is biztosítanak.

Az Asztaloskonyha Kft. szolgáltatások széles választékát nyújtja visszatérő és új megrendelőinek is egyaránt. Kérjen munkatársainktól ingyenes árajánlatot és előzetes elképzelései, ötletei alapján, mi, minden rejtett költség nélkül, összeállítjuk Önnek a díjcsomagunkat.