Konyhabútor árlista

Az egyedi megrendelések alapján készített bútorok egyik legfontosabb előnye, hogy pontosan az adott helyiség méreteihez vannak igazítva, ennek köszönhetően költséghatékony és valóban felhasználóbarát megoldásokat lehet kialakítani. A minőségi alapanyagok hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy mindenki saját igényeinek, valamint költségkeretének megfelelő, egyedi bútorokat kapjon.

Cégünknél nincsenek rejtett költségek, a helyszíni felmérés alapján alapos képet tudnak adni munkatársaink a teljes végösszegről. A kiválasztott alapanyagok, kiegészítők és egyéb tartozékok időtálló és pénztárcabarát megoldást biztosítanak lakossági, valamint közületi felhasználásra is egyaránt.

A következő paraméterek minden konyhabútor típusra vonatkoznak:

A folyóméter árak tartalmazzák (14.000 Ft/fm) a munkalapot, valamint az összeszerelt konyhabútort is. Ebbe az árba nem tartoznak bele a fiókok, a belső és külső fémkosarak, mosogatótálca, különálló és beépíthető konyhai gépek, illetve a fogantyúk. A kiegészítők beszerzésében segíteni, illetve további kedvezményeket nyújtani is tudunk.

A bútorlapokat 90 féle szín és fadekor közül lehet kiválasztani. Konyháinkat  csakis alumínium vízzáró vízvetőkkel szereljük fel, amelyek nem csak tartósak, de esztétikusak is.

Konyhabútor laminált ajtókkal

A konyhaajtók laminált bútorlapból készülnek, 2 mm vastag ABS élzárással, a korpusz pedig 0,4 mm vastag ABS élzárással rendelkezik.

  • Laminált bútorlapos konyhabútor 180.000 Ft/fm.

Konyhabútor MDF vákumfóliás ajtókkal

Az MDF vákumfóliás ajtókkal rendelkező konyhabútorok két verzióban érhetőek el. Választhatunk a sima, fóliás MDF ajtók közül, valamint magasfényű fóliás MDF ajtók közül is. (50 féle fadekor és pasztell szín szabadon választható).

  • Fóliás Mdf konyhaajtókkal: 220.000 Ft/fm.
  • Magasfényű fóliás Mdf konyhaajtókkal: 240.000 Ft/fm.

Konyhabútor MDF Akril PVC ajtókkal

  • Akril Mdf konyhaajtókkal 220.000 Ft/folyóméter.

Konyhabútor MDF festett selyemfényű/magasfényű ajtókkal

Lehetőségünk van választani, hogy selyemfényű vagy magasfényű ajtókkal kiegészített konyhabútort szeretnék-e inkább. A különböző stílusoknak köszönhetően hagyományosabb vagy modernebb környezetbe is tökéletesen illeszkedő kiegészítővel tehetjük még egyedibbé bútorainkat.

  • Selyemfényű festett Mdf konyhaajtókkal 250.000 Ft/folyóméter.
  • Magasfényűvel festett Mdf konyhaajtókkal 270.000 Ft/ folyóméter.
(A RAL színskála közel 3000 színe közül bármilyen árnyalatot lehet választani, amely segítségével még különlegesebb lesz a konyhabútor. Emellett lehetőség van egyedi minta fújására is a felületre, amelyet 30x30 lapfelületen, 10000,-/db áron vehetnek igénybe.)

Konyhabútor furnér ajtókkal

  • Furnérozott konyhaajtókkal 300.000 Ft/fm.

(Tetszőleges páccal és lakozással. A megfelelő szín kiválasztását próbapácolással segítjük. 30x30, 6000 Ft/db)

Konyhabútor tömörfa ajtókkal (cseresznye, tölgy, bükk, akác, fenyő)

  • Tömörfa konyhaajtókkal 300.000 Ft/fm.
  • Koronaléc fm/ár 20.000 Ft/ fm.
  • Fényléc fm/ár 10000 Ft/ fm.

(Tetszőleges páccal és lakozással. A megfelelő szín kiválasztását próbapácolással segítjük. 30x30, 3000 Ft/db)

A fa frontos konyháknál minden látszó felületet fából készítünk.

Ha már vannak elképzeléseik, terveik, vegyék fel bátran a kapcsolatot munkatársainkkal és mi két napon belül küldünk Önöknek egy ingyenes árajánlatot!

Felmérési díjak:

- Budapesten, a 14.-kerületen belül: 5000 Ft,  Budapest többi kerületében:  7000 Ft.

- Budapesttől 50 km es körzetben 10.000 Ft.

- Budapesttől 100 km es körzetben 15.000 Ft.

- Budapesttől 150 km közrzetben 20.000 Ft.