Fürdőszoba bútor készítés

Egyedi készítésű fürdőszobabútoraink kényelmes és praktikus felhasználást biztosítanak az egész család számára. Lakossági és közületi megoldások kivitelezésére egyaránt lehetőség van, az elképzeléseknek csupán a képzelet szabhat határt. Exkluzív és páratlan megoldásokat hatalmas választékát nyújtjuk megrendelőinknek.

Fürdőszoba bútor készítés

Egyedi fürdőszobabútor készítés

A hibátlan, precíz fürdőszobabútor készítés egyik legfontosabb eleme a minőségi, tartós és költséghatékony alapanyag, amely segítségével mindenki a saját költségkeretének megfelelő megoldásokat választhatja, úgy hogy nem kell lemondania a színvonalas bútorokról. A hagyományos fürdőszoba szekrények mellett a különböző tároló rendszerek, polcok, akasztók és egyéb kiegészítők felhasználóbaráttá teszik az egész helyiséget. A praktikus kiegészítők segítségével egyszerűen gyermekbaráttá lehet tenni a fürdőszobákat, így az egész család számára kényelmes lesz a helyiségek kialakítása.

A helyszíni felmérés során pontos méreteket veszünk az adott helyiségekről, ennek köszönhetően a végeredmény valóban kényelmes és praktikus felhasználást biztosít. Az alapanyagok hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy kisebb, valamint nagyobb alapmérettel rendelkező fürdőszobákba is tökéletesen illeszkedő bútorokat lehessen kialakítani. Tömörfa, illetve MDF ajtókkal ellátott bútoraink vízállóak és a különböző kiegészítők megakadályozzák a penészesedést, így időtálló és strapabíró lesz a végeredmény. A különböző bútorlapok hatalmas színskálában érhetőek el, így mindenki meg fogja találni az ízlésének legjobban megfelelő árnyalatokat.

Rendelje meg ingyenes felmérésünket,
és tegyen minket próbára!

Kérjen ajánlatot itt

Megrendelőink rengeteg különböző kiegészítő közül válogathatnak, így könnyedén egyedivé tehetőek a klasszikus, rusztikus vagy akár modern stílussal rendelkező fürdőszobák is. A fürdőszobabútor készítés egyik legfontosabb szabálya, hogy a felhasznált alapanyagoknak ellenállónak kell lenniük, hiszen folyamatosan ki vannak téve gőznek, víznek, párának, valamint különböző kemikáliáknak (tisztítószereknek) is. A rozsdamentes acél, edzett üveg és laminált vízhatlan kiegészítők garantáltan sokáig hibátlan kiegészítői lesznek a lakossági, valamint közületi fürdőszobáknak is egyaránt.

Igényelje ingyenes árajánlatunkat és munkatársaink összeállítanak egy minden rejtett költségtől mentes díjcsomagot, ennek köszönhetően senkinek sem kell aggódnia költségkeretének túllépésén.