Gardrób készítés

Egyedi készítésű gardróbszekrények nem csak praktikus kiegészítői az adott helyiségeknek, de segítségükkel rendszerezett, felhasználóbarát lakókörnyezetet és helytakarékos megoldásokat is ki lehet alakítani. Ideális tároló helyet biztosítanak és lakossági, valamint közületi felhasználásra is egyaránt tökéletesen megfelelnek.

Gardrób készítés

Egyedi gardrób készítés

A beépített szekrény és egyedi gardróbkészítés során többek között tömörfa, laminált bútorlap, MDF fóliás, rattan- vagy bambusz, illetve perforált lemez betétes lapokat is fel tudunk használni. A hatalmas választék lehetővé, hogy kisebb, valamint nagyobb költségvetéssel rendelkező Ügyfeleink is meg fogják találni az igényeiknek, illetve elképzeléseiknek legjobban megfelelő ajánlatokat. A széles színskála, valamint a többféle kiegészítő biztosítja, hogy a végeredmény valóban egyedi és különleges legyen.

Az egyedi megrendelésre készülő gardróbok két féle változattal rendelkeznek. Választani lehet a komplett, önálló bútorként funkcionáló szekrényekből, valamint a könnyített szerkezetes, beépített szekrényekből. A több változat lehetővé teszi, hogy kisebb, valamint nagyobb alapmérettel rendelkező helyiségekbe is praktikus, felhasználóbarát megoldásokat alakítsunk ki. Gardróbkészítés során a szekrények belsejét olyan anyagokból készítjük, amelyek képesek megakadályozni a finom por lerakódását, így ezek a gardróbok ideális megoldást nyújtanak porallergiás, asztmás Ügyfeleink számára is. A minőségi alapanyagok és tartozékok kényelmes, egyszerű felhasználást biztosítanak és garantáltan biztonságosak, stabilak, így akár kisgyermekes családok számára is tökéletes kiegészítőt jelentenek.

Rendelje meg ingyenes felmérésünket,
és tegyen minket próbára!

Kérjen ajánlatot itt

Az általunk felhasznált bútorlapok óriási színválasztékban érhetőek el, így szinte csak a képzelet szabhat határt a megfelelő árnyalatok kiválasztásának. Munkatársaink több éves tapasztalata biztosítja, hogy a lakkozás, fényezés és festés valóban tartós lesz és a gardróbszekrények évekig megőrzik hibátlan megjelenésüket. Gardróbkészítés során nem csak a külső dizájnt lehet megtervezni, hanem a belső rendszer egyénivé tételére is. A fiókos modulok, rekeszek, kihúzható tároló kosarak és egyéb kiegészítők még exkluzívabbá és egyedibbé tehetik a már így is különleges szekrényeket.
Bármilyen elképzelésük, ötletük vagy kérdésük van, keressenek fel minket és mi örömmel segítünk. Kérjék ingyenes árajánlatunkat és garantáljuk, hogy minden rejtett költségektől mentes tervet tudunk összeállítani Önöknek!